Opera ieseana cauta colaboratori pentru cor/ 28 ianuarie 2013

Opera ieseana cauta colaboratori pentru cor/ 28 ianuarie 2013 iasiOpera ieseana isi mareste echipa de artisti. Pe 28 ianuarie se organizeaza auditii in vederea cooptarii de colaboratori in cor. Acestea se vor desfasura in Sala „Radu Botez” (sediul instituției), incepand cu ora 11, si se adreseaza doar celor care au voci de tenor.

„Partida de tenori din cor este incompleta si, avand in vedere ca se pregateste spectacolul «Aida», in care trebuie sa evolueze doua coruri, unul barbatesc si celalalt mixt, e nevoie de «intariri». Nu stim acum un numar al colaboratorilor pe care ii vom coopta in cor. Asta se decide dupa auditii, in functie de cum se prezinta, de cat de bine pregatiti sunt din punct de vedere vocal”, a precizat Bianca Grigoriu, responsabil relatii cu presa in cadrul Operei iesene.

In prezent, din cor fac parte 55 de artisti, iar dintre acestia 10 sunt tenori. Cei interesati sa participe la auditii isi pot depune dosare de candidatura pana pe 25 ianuarie inclusiv (in ultima zi doar pana la ora 12 – n.r.), la secretariatul institutiei. Dosarele trebuie sa cuprinda copie dupa cartea de identitate si dupa diploma ultimei institutii de invatamant absolvite si un Curriculum Vitae. Participantii la auditii vor afla daca vor fi selectati in cor pe 29 ianuarie. „Aida”, spectacolul pentru care este necesara completarea corului cu voci de tenor, va avea premiera in aprilie si va constitui o productie grandioasa prin care Opera ieseana va marca Anul Verdi.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro, autor: Loredana Oprea

INFO

www.operaiasi.ro

www.facebook.com/pages/Opera-Nationala-Romana-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: