Opera deschide stagiunea cu concertul ”Magia Serii in Sunet si Lumina”

Opera Natională Română Iasi deschide stagiunea 2013- 2014 – sâmbătă, 28 septembrie 2013, cu un spectacol inedit în aer liber, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfânt. Evenimentul se află deja la a III-a editie si se va desfăsura sub genericul „Magia serii în sunet si lumină”, începând cu ora 20.30, intrarea fiind liberă. Pe scenă vor evolua solistii, corul si orchestra în concert, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeselea.

Spectacolul, cu o durată de o oră si jumătate, este realizat după modelul celui oferit în ultimii doi ani la deschiderea stagiunii si reprezintă un dar al institutiei pentru publicul larg, prezent în număr foarte mare la editiile anterioare (2011 – peste 5000 de spectatori, 2012 – peste 7000 de spectatori).

Solistii Jean Kristoff Bouton, Andrei Fermesanu, Cristina Grigoras, Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată, Florentina Onică, Maria Macsim Nicoară, Diana Bucur, Octavian Dumitru, Ciprian Marele, Irina Scafaru, Adrian Ionescu, Elena Rosca, Laura Scripcaru si Florin Guzgă vor interpreta arii celebre din operele unor mari compozitori precum Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Franz Lehár, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart si altii.

Un eveniment grandios, un spectacol de lasere, lumini si artificii, care a creat deja o traditie culturală de succes în capitala Moldovei.

INFO

www.operaiasi.ro

www.facebook.com/pages/Opera-Nationala-Romana-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: