Open Mic | Legend

So you think you can make us laugh? Ne revedem la Open Mic pe 15 noiembrie cu o serie noi de glume! Evenimentul e destinat amatorilor de comedie și nu numai. Îți place să râzi sau crezi că îi poți face pe alții să râdă?

Ai acum șansa să fii legendar de amuzant (sau nu). Intrarea e liberă iar pentru curajoși pregătim un impuls pe bază de alcool (shot/bere). Dacă nu merg glumele, merg shot-urile. MC va fi Călin Gheorghiu.

ACCES

Înscrierile pe lista comedianților se pot face prin comment, mesaj privat sau seara în locație. Life is short – smile while you still have teeth. Rezervările se pot face începând cu ora 18:30.

Conform noilor reglementări, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

INFO

Legend

Str. Anastasie Panu, Iasi

www.facebook.com/LegendIasi

PE ACEEASI TEMA:

Pub Quiz @Legend

Stand-up Comedy Show | Acaju

Stand-up Open Mic | Seara amatorilor la Acaju

Karaoke Party @Legend Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stand-up Comedy Show | Acaju

Târgul Faptelor bune | Ediția de Crăciun

Spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă | CCS Iasi

Concert FUEGO | Ateneul National Iasi

Scrie un comentariu: