Open Camp Vaslui 2016

open camp vaslui

Open Camp Vaslui, editia a saptea se va desfasura in perioada 5-7 August 2016, in acelasi loc: poligonul de tir Paiu, Vaslui. Pe langa concerte, vom fi anuntate treptat si restul proiectelor si activitatilor din acest an.

Iata numele  numele confirmate până la această dată pentru cele trei seri de concert: Șuie Paparude, Dirty Shirt, CIA, Fără Zahăr, Tapinarii, H8, Niste Baieti, E-an-na, Trupa Over, Subasediu, Aftimescu.

Va exista o zona de food&drink astfel incat participantilor sa nu le lipseasca nimic pe durata festivalului. De asemenea, va fi amenajata o zona de relaxare si citit, cu umbrare si hamace. Va exista un tur ciclist (detalii pe eveniment), cort de donatii, actiuni de ecologizare, jocuri de tabara, ateliere creative pentru copii si adulti si speram ca vom putea aduce in fata spectatorilor si proiectii de film si piese de teatru.

Alte activitati: antrenamente de arte martiale in aer liber, trekking traseu forestier, zona de targ si expozitie, paintball, airsoft si altele despre care veti afla in programul ce se va afisa cu cel mult 2 saptamani inainte de data inceperii festivalului.

Pentru campare nu se percepe nici o taxa.

BILETE

Biletele și abonamente se pot achiziționa din urmatoarele locații:

  • Vaslui: Garaj Cafe, str. Ioanesei Adrian (fosta 11 Iunie), 0752354093;
  • Iasi: Acaju, str. Sf. Sava, nr 15;
  • Bârlad: Dragoș – 0745 55 66 83;
  • Huși: Alex – 0767 51 61 27.

De asemenea abonamentele se găsesc și în rețeaua magazinelor partenere din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești și Humanitas. Online, abonamentele pot fi achizitionate prin Eventim, de la urmatoarea adresa: http://bit.ly/28VxomY. Bilete și abonamente vor putea fi achiziționate și de la intrare, în zilele de festival, la același preț: 20 de lei/ seară sau 40 de lei/abonament.

INFO

Open Camp Vaslui

www.facebook.com/OpenCampFestival

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: