Onlined – Program gratuit de învătare în social media pentru studenti

Sâmbătă, 10 August 2013, asociatia studentească Voluntari pentru Idei si Proiecte lansează Onlined – un program gratuit de învătare în social media la nivel national, dedicat exclusiv studentilor. Aflat la prima editie, proiectul se va desfăsura în perioada 10 – 23 August, în Bucuresti.

Onlined este cadrul în care, timp de două săptămâni, douăzeci dintre cei mai pasionati studenti de social media din România vor învată într-un mod interactiv, direct de la profesionistii domeniului, despre impactul si oportunitătile retelelor sociale prin abordarea unor teme precum: branding si strategii în social media, managementul situatiilor de criză sau construirea engagementului în online.

Proiectul îsi propune să creeze următoarea generatie de specialisti în social media si de aceea, înainte de toate, îsi formează participantii temeinic din punct de vedere teoretic prin traininguri, workshopuri, dezbateri si analiza unor studii de caz, urmând ca toate cunostintele însusite să fie aplicate prin rezolvarea unui brief de campanie în social media. Experienta de învătare se va continua pentru cei mai buni participanti prin internshipuri si programe de mentorat desfăsurate pe o perioadă de sase luni.

Participantii se vor bucura de sfaturile unora dintre cele mai importante nume din online-ul românesc, întrucât printre speakeri se vor număra Cristian China – Birta, Bogdana Butnar, Costin Radu, Auraş Mihai Geambaşu, Ṣtefan Stroe şi  Alin Vlad.

Proiectul se adresează studentilor cu experientă peste medie în social media. Acestia pot aplica până pe data de 31 iulie 2013, accesând pagina de internet: www.onlined.ro. De asemenea, cei interesati pot afla mai multe despre Onlined pe pagina de Facebook: www.facebook.com/onlined.vip sau pe Twitter: www.twitter.com/onlinedvip.

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizatie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat si formată exclusiv din studenti. De 14 ani, VIP si cele 4 comunităti ale sale (Business Club, Leadership Development, Econosofia si International Affairs) organizează anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personală si profesională pe diverse domenii pentru studentii si masteranzii din Romania, oferindu-le sansa de a învăta într-un mediu dinamic si de a interactiona cu specialisti.

Parteneri: Samsung, Blogal Initiative, SENIORHYPER, LOWE + Partners, GolinHarris, Frank Group, The Geeks, Initiative, BPN, MobileWorks, Medic One.  Parteneri logistici: Staropramen, La Fântâna, Danone, Nestle.

INFO

www.onlined.ro

www.facebook.com/onlined.vip

www.twitter.com/onlinedvip

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: