”Online Marketing Academy”, un program Google pentru studenti

Google începe înscrierile în programul Online Marketing Academy (OMA), lansat în colaborare cu universităti din 9 orase ale tării: Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Târgu Mures, Oradea, Timisoara si Craiova. Online Marketing Academy este primul program educational de nivel national organizat de Google în România si, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educationale organizate de Google în Europa.

Programul se adresează studentilor care doresc să-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare a programului Online Marketing Academy, iar cei interesati de o carieră în mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul II.

Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România si cu agentii de advertising top din tară, să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experienta le vor vorbi despre modele de business în online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google le vor demonstra cum pot să folosească Google AdWords si Google Analytics în promovarea online.

Ca absolvent al programului-pilot, nu pot decât să recomand OMA tuturor celor ce intentionează să folosească mediul online pentru dezvoltarea unei cariere sau pentru promovarea propriului business”, spune Alexandru Blogu, participant în cadrul programului-pilot de anul trecut iar acum membru al echipei Google în România.

Prin acest program ne dorim să punem bazele următoarei generatii de specialisti în marketing online. De aceea, pe lângă cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispozitie absolventilor OMA o platformă de joburi prin care vor putea fi contactati de companii si agentii interesate de astfel de specialisti”, declară Rares Rusu, Marketing Manager la Google România.

Trainingurile se vor desfăsura în perioada noiembrie – decembrie 2013 în universitătile partenere, iar studentii interesati sunt invitati să se înscrie la adresa www.google.ro/ads/academy până la data de 1 noiembrie.

Universitătile partenere în programul OMA: Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Transilvania, Universitatea Lucian Blaga, Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova si Universitatea Petru Maior.

Despre Google Inc.: Google este un lider global în tehnologie, care are ca obiectiv îmbunătătirea modului în care oamenii accesează si utilizează informatia. Inovatiile aduse în căutarea online si publicitate au făcut din Google un domeniu de referintă pe Internet si una dintre cele mai cunoscute mărci din lume.

INFO

www.google.ro/ads/academy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: