Online Career Day – eveniment dedicat carierelor in online si pasionatilor de online

Clubul Oameni din Online organizeaza pe 28 mai 2011, de la ora 10.00, in Sala de Spectacole a Ateneului Tatarasi, a cincea editie a evenimentului Online Career Day, dedicat tuturor pasionatilor de online, de lucruri concrete si relatari adevarate despre cum au reusit profesionistii de astazi sa aiba succes si sa faca bani in online.

Sapte profesionisti din industria online ne vor impartasi din experienta lor despre joburile din online, despre cum  au facut ei cariera in online si ce a fost important pentru ei, despre promovarea corecta si cum se obtin rezultatele in online, despre cum se vand serviciile online, cum se face marketingul si se lucreaza cu clientii in cadrul unui serviciu online. Apoi vom afla cum este sa fii freelancer, cum se invata meserie efectiv si, mai ales, despre cum se fac banii in online. Si partea cu adevarat deosebita este ca totul va fi impartasit cu bune si cu rele, asa cum a fost in realitate si fara cosmetizari inutile.

Online-ul a devenit foarte important pentru majoritatea firmelor care sunt constiente de ce se intampla in jurul lor si locul marketingului si comunicarii online a devenit prioritar in cadrul companiilor dar pe alocuri lucrurile inca se mai fac dupa ureche sau din pura inspiratie  si probabil este si de inteles deoarece este un domeniu relativ nou fara prea multa expertiza publica, dar vestea buna este ca lucrurile se schimba si profesionistii in online sunt gata sa impartaseasca din experienta lor si sa discute, direct si „fara perdea” despre cum au reusit ei, cu pasionatii din online despre cum se fac lucrurile in realitate… si acesta este, credem noi, primul pas spre profesionalizarea industriei online. Personal, sustin ca sharing-ul este viitorul oricarei afaceri si a oricarui profesionist adevarat”, declara Cristi Lucan, Event Managerul Online Career Day.

Evenimentul este una dintre oportunitatile rare pentru Iasi prin care toti pasionatii de online se pot intalni, discuta si face schimb de experienta cu profesionistii din online care sunt oarecum veteranii industrei si au reusit in domeniul lor si de asemenea este o ocazie deosebita de a stabili contacte si colaborari durabile.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitatii gratuite, obtinuta in urma inscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro unde puteti afla si informatii detaliate despre programul evenimentului. Si foarte important, avand in vedere ca la editia anterioara a fost un numar aproape dublu de inscrieri fata de numarul de locuri disponibile va recomandam sa va asigurati locul in sala chiar acum.

* Clubul Oameni din Online este o comunitate locala de profesionisti infiintata la Iasi in mai 2008, bazata pe schimbul de informatii, experiente, networking si implicata activ in cresterea si educarea mediului online romanesc.

Partener principal: Editura Publica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: