Online Career Day 2013

Online Career Day 2013

Pe 28 mai 2013, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor are loc cea de-a saptea editie a Online Career Day cu tema Dezvoltare Personală pentru Carieră. Evenimentul este una dintre oportunitătile rare pentru Iasi prin care toti pasionatii de dezvoltarea carierei si dezvoltare personală se pot întâlni si afla informatii de primă mână chiar de la sursă – profesionistii în domeniile carieră, dezvoltare personală si online.

”Datorita succesului înregistrat de editia de anul trecut, acum organizăm o editie specială la care sunt asteptati peste 500 de participanti. Si anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personală deoarece înainte de a ne dori să avem o carieră de succes e nevoie să fim pregătiti pentru asta si să stim cum putem atrage succesul în viata noastră. Garantez că si anul acesta toti participantii vor avea parte de revelatii personale care le vor influenta de acum încolo drumul în cariera” declară Cristi Lucan, Producătorul Online Career Day.

Sase profesionisti ne vor împărtăsi din experienta si pasiunea lor pentru dezvoltare personală si carieră, despre ce contează cu adevărat când vine vorba de succes, ne vor vorbi despre realizări si posibilităti pe o piată afectată de criză si ne vor ajuta să ne găsim mai repede drumul sau directia în carieră. Foarte important: ne vom întâlni cu oameni care lucrează de ani de zile în domeniu si ne vor vorbi din experienta lor, autentică si reală, cu bune si cu rele, direct, fără cosmetizări, exact asa cum se întâmplă în viata reală – nu din cărti.

Alma Andrei ne va împărtăsi secretele unui consilier în carieră, care sunt obstacolele pe care le putem întâlni si ce riscuri să ne asumăm pentru a avea o carieră de succes. Crina Penteleychuk ne arată de ce motivatia face diferenta în ochii unui angajator si cum să avem atitudinea cea mai potrivită, iar Gabriela Zboiu ne provoacă să descoperim ce ne motivează cu adevărat în viată si care este concret rolul banilor si al influentei în carieră. Stefan Andrei ne împărtăseste ce a simtit când si-a început cariera pe cont propriu, care sunt provocările si cum putem reusi în carieră prezentându-ne propria sa retetă de succes.

Bogdan Pantoc ne va arăta cum putem să câstigăm mai bine lucrând pe cont propriu decât în orice multinatională si când este momentul să fim pe cont propriu iar Cristi Lucan ne împărtăseste din propria poveste despre victimizare, despre cum statul, criza sau iubita/sotia sunt de vină pentru tot ce ni se întâmplă si care este întrebarea magică pentru a iesi din acest cerc si a reusi din nou. De asemenea vom afla de ce disciplina si organizarea nu sunt importante pentru a reusi în carieră si cum ne putem focusa pe lucrurile cu adevărat importante.

Organizatorii au pregătit si peste 100 de premii pentru participanti si pe lângă asta ne garantează că vom pleca de la eveniment privind altfel tot ce înseamnă modelele de reusită.

INSCRIERE

Participarea la eveniment este gratuită si se face exclusiv pe bază de înscriere pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro.

INFO

Online Career Day

Departamentul de Relatii Publice: Madalina Nedelcu

Telefon: 0761.718.888

E-mail: madalinanedelcu93@yahoo.com

www.careerday.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: