Online Career Day 2012 – Eveniment special de dezvoltare personala pentru cariera

Oameni din Online organizeaza pe 23 mai 2012 la Sala de Spectacole a Ateneului Tatarasi, Online Career Day 2012, dedicat tuturor pasionatilor de online, de dezvoltare personala si de dezvoltare carierei si mai ales de lucruri concrete si relatari adevarate despre cum au reusit profesionistii de astazi sa aiba succes si sa faca bani in online.

Sase profesionisti ne vor impartasi din pasiunea lor pentru dezvoltare personline, din realizarile si experienta lor, despre ce conteaza cu adevarat cand vine vorba de succes, despre cum se intrepatrund online-ul si offline-ul, despre beneficiile si dezavantajele aduse de un job in online, despre strategii de marketing, despre cum putem realiza un CV castigator si obstacolele din calea obtinerii unui job, despre branding-ul personal si cum putem utiliza social media pentru dezvoltarea carierei.

Spre final vom afla cum se iau cele mai importante decizii in cariera si pe ce trebuie sa ne bazam cand luam decizii importante in cariera, de ce nimic din ce ni se intampla la job nu este intamplator – nici macar seful dificil pe care l-am atras in viata noastra. Foarte important, vom descoperi si de ce nimic nu este intamplator in cariera si cum ne arata viata ceea ce trebuie sa stim. Si nu in ultimul rand vom afla care sunt lucrurile esentiale pentru a avea o cariera de succes.

Progresul in online ne-a facut pe noi, cei din Clubul Oameni din Online sa ne dorim alaturi de alti profesionisti din domeniu sa organizam a sasea editie a Online Career Day pentru a impartasi cat mai mult din ceea ce stim si mai ales cum am invatat aceste lucruri. Anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personala deoarece inainte de a ne dori sa avem o cariera de succes trebuie sa fim pregatiti pentru asta si sa stim cum putem atrage succesul in viata noastra si mai ales ce avem nevoie pentru ca sa putem face ca lucrurile sa se intample. Garantez ca anul acesta toti participantii vor avea parte de revelatii personale care le vor influenta de acum incolo drumul in cariera” declara Cristi Lucan, Event Managerul Online Career Day.
Evenimentul este una dintre oportunitatile rare pentru Iasi prin care toti pasionatii de online, de dezvoltarea carieriei si dezvoltare personala se pot intalni si discuta cu profesionistii care sunt oarecum veteranii industriei si au reusit in domeniul lor si de asemenea este o ocazie deosebita de a stabili contacte si colaborari.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitatii gratuite, obtinuta in urma inscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro/inscriere/ si foarte important, avand in vedere ca la editia anterioara a fost un numar aproape dublu de inscrieri fata de numarul de locuri disponibile va recomandam sa va asigurati locul in sala chiar acum.

Clubul Oameni din Online este o comunitate locala de profesionisti infiintata la Iasi in mai 2008, bazata pe schimbul de informatii, experiente, networking si implicata activ in cresterea si educarea mediului online romanesc.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: