OnePlus 2 s-a lansat! Când va fi disponibil în România

oneplus-2---2

Unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale anului a sosit. OnePlus, start-up-ul chinezesc din spatele popularului OnePlus One, a dezvaluit urmatorul sau model de top – si acesta nu dezamageste.

Cu un set de specificatii excelente si un nou sistem de operare, OnePlus 2 reuseste sa pastreze cele mai bune caracteristici ale precedesorului sau aducand in acelasi timp imbunatatiri hardware si software importante, totul la un pret sub 400 dolari.

OnePlus Two are un display HD 1080p de 5.5 inch, cu support dual-SIM, camera frontală de 5 megapixeli şi o cameră principală de 13 megapixeli, cu flash dual LED. Procesorul este un octa-core Snapdragon 810 pe 64 biţi de 1.8GHz. Dispozitivul are o memorie generoasă de 8 GB RAM, iar mediul de stocare este de 64 GB.

OnePlus 2 are un scaner de amprentă, care permite deblocarea rapidă a dispozitivului, iar potrivit OnePlus aceasta este mai rapidă decât Touch ID.

Portul pentru încărcare este un USB de tip C, dar portul este reversibil şi pentru USB tip A, deci nu contează pozitia în care bagi mufa.

Obiectivul nostru este sa pastram o marja de castig care sa permita companiei sa existe in continuare“, spune cofondatorul Carl Pei intr-un interviu penbtru Mashable. “Atunci cand lansam un nou produs nu facem altceva decat sa-l scoatem la vanzare“, spune el, adaugand ca marja de profit se va imbunatati in timp, pe masura ce se vand mai multe produse si pretul componentelor hardware va scadea.

Pentru cea de-a doua generatie a virfului sau de gama, OnePlus a facut peste 100 de modificari modelului lansat in 2013. Notabil, rama policarbonat utilizata la primul OnePlus One a fost schimbata cu una de metal, astfel ca telefonul arata si se simte ca facand parte din zona premium.

one-plus-2-spate

OnePlus vinde produsul cu patru optiuni pentru carcasa spate: kevlar negru, bambus, lemn de trandafir si lemn de cais negru. Capacele se pot scoate si, spre deosebire de primul model, nu au antena inclusa in corp, lucru care a dus si la scaderea costului cu 26,99 dolari pe bucata.

Pei declara s-a acordat o atentie speciala camerei foto, cu accent pe imbunatatirea performantelor sale in lumina scazuta – unul dintre putinele puncte slabe ale modelului anterior. Pentru a face asta compania a introdus un sistem de stabilizare a imaginii (OIS) si un sistem de focus cu laser si a angajat o echipa dedicata imbunatatirii componentei software.

OnePlus 2 ruleaza sistemul de operare OxygenOS, proprietate a companiei. Noul sistem de operare pastreaza cateva din caracteristicile provenite de la Cyanogen,  OS prezent pe primul model, dar ca aspect este destul de apropiat de versiune stock Android Lollipop.

In SUA şi Europa, produsul va fi disponibil incepand cu 11 august 2015, pretul pentru versiunea de 64 GB pornind de la 389 dolari. Versiunea de 16 GB şi 3GB RAM va fi disponibila ulterior, la un preţ de 329 dolari.

Sursa: Noobz.ro, mashable.com.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: