”One woman show – Fata din curcubeu” cu Tania Popa, Teatrul National Bucuresti

Ateneul Tatarasi invita publicul sambata, 21 iunie 2014, de la ora 19.00 la spectacolul de teatru „One woman show – Fata din curcubeu” text si regie: Lia Bugnar, cu Tania Popa (Teatrul National din Bucuresti).

Tania Popa e actrita aia care a intrat la 16 ani la facultatea de teatru si toata lumea a decis ca-i geniala. Basarabeanca talentata, de! Dupa care ne-am obisnuit cu ea, s-a obisnuit si ea cu ea si… nu stiu, parca anii i-au mai tuns din raze. Zilele astea o sa iasa cu un spectacol scris si indrumat de mine… Acum ea il infloreste la fereastra voastra si il infructeste, si il desfrunzeste, si ii reteaza crengile sub ochii vostri. (…) E, poate, cel mai frumos lucru pe care l-am vazut in ultimul timp. Tania e mai Tanie decat a fost ea vreodata… e ca un pumn in stomac, e ca un borcan de iaurt pe spatele ars al unui ratacit in Sahara, e ca o pana de paun picata in sleaul innoroiat lasat de roata unui tractor, e ca numarul de pe bratul unui evreu supravietuitor, e ca un hohot de ras cand inca nu ti-a trecut tristetea de adineauri… Deci, cuvinte cheie de tinut minte: Tania, fata din curcubeu, national, curand, inspaimantator de frumos.”, Lia Bugnar – pagina personala de Facebook

Durata: 1h si 20 min. Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani!

BILETE

Pret bilet: 15 lei/ Bilet elevi, studenti, pensionari, someri: 10 lei. Biletele pot fi achizitionate de la casierie. Program:  L-V  08.00- 16.00  si cu o ora inainte de eveniment. Telefon 0232 261 846.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: