„One More Step” Iasi – despre oportunitatile de voluntariat si orientarea in cariera

Vineri, 21 aprilie 2017, va avea loc evenimentul „One More Step”, avand ca şi scopuri informarea tinerilor Ieşeni în legătură cu oportunitățile de voluntariat existente pe plan local, dar şi orientarea acestora în carieră şi în domeniile de care sunt interesaţi.

Alumnii Excepţionalii şi Şcoala de Valori organizează sâmbătă, 21 aprilie 2017,  prima ediție a târgului educațional , „One More  Step ”, ce are ca grup țintă tinerii liceeni sau studenți în căutare de oportunități sau orientare pe plan profesional. Evenimentul va fi desfăşurat în incinta Palas Mall, Iaşi.

Proiectul îşi propune să aducă laolaltă tineri dornici de noi oportunităţi de dezvoltare personală sau voluntariat şi ONG-urile ce le pot oferi ceea ce caută. Orientarea tinerilor în cariera este, de asemenea, unul din scopurile proiectului, aceştia având posibilitatea să interacţioneze în mod direct cu profesionişti din domeniile de care ei sunt interesaţi, sau cu diferite cercuri artistice în care ar putea activa ulterior.

Evenimentul este alcătuit din două părţi. Prima, costă în organizarea unui târg de voluntariat la care vor fi prezente ONG-uri din Iaşi ce vor povesti despre activităţile desfăşurate, şi despre oportunităţile ce le pot oferi tinerilor. A doua parte a evenimentului va fi o Bibliotecă Vie, unde participanţii vor putea găsi răspunsuri la întrebările legate de carierele pe care vor să le urmeze, vor putea afla mai multe despre perspectivele de viitor şi vor fi îndrumaţi, discutând personal cu artişti sau speakeri care au avut succes în domenii ca business, antreprenoriat, drept şi multe altele.  Mai mult decât atât, speakerii nu numai că vor vorbi din experienţă personală, dar vor oferi participanţilor şansa de a învaţa de la cei mai buni şi de a se înscrie în activităţile prezentate de ei.

 

Proiectul „One More Step” reprezintă un step-up al taberei educaţionale „Excepţionalii” şi este organizat de un grup de tineri coordonaţi de Şcoala de Valori şi dornici să se implice activ în dezvoltarea comunităţii locale. Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru şi curaj. De aceea, ghidaţi de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunităţi de tineri autonomi, care acţionează colaborativ, responsabil şi etic.

INFO

www.facebook.com/1onemorestep1

PE ACEEASI TEMA:

Darurile de Craciun la Palas: spectacole ale Filarmonicii, recital HENRICK SOLERA si targ de cadouri

Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

Invata sa gatesti sanatos cu Chef Bogdan Puiu

BIBLIOTECA VIE: atelier de educație non-formală pentru elevi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

FOTO ABC cu fotograf Paul Padurariu!

Dream Theater aniversează 25 de ani de Images and Words prin doua spectacole în România

Street Delivery 2017 a lansat apelul de proiecte

Blanilla &The Flying Quartet @Underground The Pub

Scrie un comentariu: