One Man Show „ La Lilieci” cu actorul Liviu Smântânică

One Man Show-ul „La Lilieci” urcă pe scena Ateneului din Iași, joi 12 aprilie 2018, ora 18:00.

Îşi cuprinde în căuşul mâinilor toată viaţa, iar viaţa lui este formată din poveştile copilăriilor nostre, din mii de ore de trudă pe o scenă fără spectatori, ca apoi să definească actul de creaţie printr-un spectacol sincer, adevărat.

Liviu Smântânică este veteranul actorilor de la Teatrul de Copii Luceafărul, omul care de-a lungul carierei a încântat sute de mii de micuţi. ”Un adult înghite frumos, se gândeşte la ce are de făcut acasă, aplaudă şi pleacă. Copilul însă este cel mai cinstit spectator“, ne mărturiseşte maestrul.

Cochetând cu două arte, spune că timpul i se împarte mereu inegal. Fiind mereu în domeniul creativ, maestrul Smântânică a cochetat şi cu regia. Nu a unei piese de teatru, ci a unui recital. A ales „La lilieci“ de Marin Sorescu.

Îl iubesc pe Sorescu. Am descoperit multe lucruri pe care nu le ştiam, Sorescu m-a făcut să regret că nu m-am născut la ţară. Toată povestea se petrece la ţară, cu sclipirea minţii ţăranului nepoluat, neîntinat cu lucruri false.Liviu Smântânică

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următorul preț: 10 lei, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: