Omul cu șobolani LIVE in BarB2 | Reprogramat pe 9 mai

Din cauza recentelor măsuri impuse de autorități și pentru a nu expune pe nimeni la riscuri inutile privind sănătatea, concertul trupei Omul cu sobolani a fost reprogramat pentru sâmbătă, 9 mai 2020. Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru această noua dată.

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii de la BarB2, sponsorizata de SCC Romania și promovata cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Videoclipul “Singur împotriva nimănui” este al 37-lea din cariera OCS și este regizat de Serghei Chiviriga, în rolul principal apărând dansatorul și coregraful Arcadie Rusu. Producția a fost realizată de Stay Sharp Film.

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

În 2019 Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de păpuși. Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcție muzicală a formației – un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

BILETE

Biletele sunt disponibile în rețeua iaBilet.ro: *presale – 50 lei. La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor avea prețul de 60 de lei.

Nu rata așadar concertul OCS de la Iași! Hai pe 9 mai în BarB2 să te reîntâlnești cu formația și să asculți live cel mai nou single „Singur împotriva nimănui”! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet.

INFO

BarB2

Bulevardul Ștefan cel Mare nr.14, et. 2, Iași

www.facebook.com/BarB2Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: