Omul cu Sobolani lanseaza albumul “Marea Cautare”. In Iasi, vor canta in Zona

 

Omul cu Sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, lanseaza vineri, 11 octombrie 2013, orele 22 :00, cel de-al 8-lea album din cariera – „Marea Cautare”.  In Iasi vor canta pe data de 18 octombrie, in Club Zona.

In  2012, Omul cu sobolani au pornit in 2012 intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si da deja semne ca este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

In primavara a fost lansat primul single de pe acest album, „Cauta”, iar  “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati) sau “Ridica-te si mergi in maini”, ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza, si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

„Am ce dau”, cel mai recent single de pe albumul „Marea Cautare” a fost lansat in urma cu cateva saptamani la Radio Guerrilla, iar joi, 3 octombrie, ora 11:00 a fost lansat videoclipul piesei chiar pe pagina oficiala de youtube a trupei.

http://www.youtube.com/watch?v=sRSF2sTTdsE

“Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

DESPRE

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas). Evenimentul de lansare al albumului va fi urmat de un turneu national de promovare ce va dura pana in decembrie.

Single-uri Omul cu Sobolani – albumul „Marea Cautare”

BILETE

Intrarea se va realiza pe baza de invitatie. Invitatiile se vor putea procura de la bar si din alte locatii partenere care vor fi anuntate in curand.

 

Informatii: 0743 022 886

INFO

www.omulcusobolani.ro/

www.facebook.com/omulcusobolanii

www.youtube.com/user/OCSoficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: