“Omul cu chitara” – Vacanta Muzicala

In august 2010 a luat fiinta Trupa Vacanta Muzicala avandu-i in componenta pe Radu Pietreanu ( ex Vacanta Mare), Mihai Napu ( Trupa Totusi). Bazandu-se pe experienta de pana acum, cei doi mari artisti pun bazele unui nou stil muzical, stilul VaMuZ, care abordeaza conceptul de Stand Up Folk&Parody. Primul lor disc este editat de casa de discuri RBA Records si contine de la muzica Folk autentica pana la cele mai spumoase parodii.
“Dar, oricat de triste sau serioase ar fi piesele noastre, din fiecare razbate o unda de umor. Asa e felul romanului, sa faca mereu haz de necaz…”afirma muzicianul Mihai Napu.
Si pentru ca multi dintre noi il stim pe Radu Pietreanu doar ca umorist pentru Vacanta Mare, acesta ne dezvaluie ca: “Prima mea dragoste, inainte de umor, a fost muzica. Am cochetat cu folk-ul si cu nuntile inca de pe la 16 ani si nu am renuntat la muzica nici in cei 22 de ani de umor. Daca observati, fiecare spectacol Vacanta Mare avea 5-6 parodii muzicale.”

Clubul Presei va asteapta joi, 22 martie 2012, de la ora 21:00 la o noua editie “omul cu chitara” invitati Vacanta Muzicala.

Intrarea 15lei.
Rezervari si informatii: 0724950944.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: