“Omul cu chitara” – invitat Mircea Vintila

„ Vino cu mine, surazi si vino” joi seara in Clubul Presei.
Pe 15 decembrie,  „Omul cu chitara” este MIRCEA VINTILA, unul din cei mai indragiti artisti din folkul romanesc. A inceput o data cu “generatia de aur” a folkului, a participat la primele festivaluri de folk studentesc, alaturi de Mircea Bodolan, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu si s-a remarcat imediat, castigand chiar una din primele editii la care a participat cu piesa Lordul John. A continuat sa compuna cantece pline de melodicitate si sens, pe care le indragim si azi: Hanul lui Manuc, Bade Ioane, Fat Frumos, Mielul, sau Noros Cecer , de pe cel mai bun album folk al anului 2000, „Madama de pica”.
Din 1992 numele lui e asociat cu Pasarea Colibri, grupul care s-a nascut din intalnirea cu Florian Pittis, apoi cu Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, grup al carei activitati a dus-o mai departe si dupa „plecarea” lui „Motu”.

Joi, nu va invitam „la o cafea turceasca si-o clatita la Hanul lui Manuc”, ci aducem Hanul lui Manuc la voi. De la 9 seara.

Faceti-va rezervari din timp, locurile sunt limitate! Intrarea 20 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: