Omul care a vazut moartea | Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți

Joi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul „Omul care a văzut moartea” regia Constantin Stavrat, oferit Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, Republica Moldova, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Piesa lui Victor Eftimiu „Omul care a văzut moartea” la ora alegerilor din acest an în spațiul românesc a devenit deodată un eveniment scenic ultramodern.

Directorul artistic al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți Constantin Stavrat este și regizorul piesei. Ideea de a readuce în scenă eroii, care se agită electoral, descoperindu-și în mod ironic caracterele este una foarte potrivită și timpurilor actuale.

Monologul eroului principal (în distribuție actorul Iurie Bacalu), care se adresa cu nonșalanță fraților români că a poposit în viața lor pentru a dezgheța spiritele și a propune o viață… mai plină de veselie, încheie spectacolul pe o notă umoristică.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: