Omul care a vazut moartea | Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți

Joi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul „Omul care a văzut moartea” regia Constantin Stavrat, oferit Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, Republica Moldova, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Piesa lui Victor Eftimiu „Omul care a văzut moartea” la ora alegerilor din acest an în spațiul românesc a devenit deodată un eveniment scenic ultramodern.

Directorul artistic al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți Constantin Stavrat este și regizorul piesei. Ideea de a readuce în scenă eroii, care se agită electoral, descoperindu-și în mod ironic caracterele este una foarte potrivită și timpurilor actuale.

Monologul eroului principal (în distribuție actorul Iurie Bacalu), care se adresa cu nonșalanță fraților români că a poposit în viața lor pentru a dezgheța spiritele și a propune o viață… mai plină de veselie, încheie spectacolul pe o notă umoristică.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul international Romanian Music Journey ajunge si la Iasi

Expozitia de arta ”Dante ilustrat de copii” | ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA

Expoziție și lansare de catalog la Muzeul de Artă „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Scrie un comentariu: