OMLINE cu Robert Katai, la The Trumpets

No, Robert Katai, clujean „prin alianță”, marketer, blogger, fondator Instagramology și, de curând, podcaster, este cel de-al doilea invitat al seriei de evenimente Omline.

Din 2014 se intitulează și Content Strategist la Bannersnack, unde strategia de content marketing este responsabilitatea lui principală, dar nu susține că ar fi vreun workaholic.

Pe 11 februarie 2018, Robert Katai va discuta, alături de Flavian Cristea, despre influenceri, #richkidsofinstagram, #follow4follow și multe alte „evanghelisme” de marketing. Cei care-l urmăresc încă din 2012 știu că Instagramology publică statistici despre Instagram în colaborare cu Zelist, una dintre cele mai importante resurse de social media din România.

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vor fi luati  la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari.

Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The Trumpets, WINK Public Multimedia, Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.

REZERVARE

Intrare liberă. Bere rece. Sesiune de autografe și selfie-uri opțională. Locurile sunt limitate și se ocupă pe bază de rezervări, la 0745 321 930

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert de jazz „Dock In Absolute”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Redeschiderea Muzeului „Sf. Ierarh Dosoftei – Mitropolitul” Iași

30 ANI DE LIBERTATE. Proiecţie de film şi discuţie moderată

Concert vocal-simfonic de Crăciun | CCS Iasi

Concert vocal-simfonic de Crăciun | Palas Iasi

Scrie un comentariu: