OMLINE cu Ovidiu Eftime, la The Trumpets

Ovidiu Eftimie va povesti cu Vlad Tăușance la The Trumpets despre bule și virale, despre cenzură și populisme, despre literatură și maculatură. Atenție, discuția va fi liberă și va include întrebări din public. În cazul apariției efectelor secundare, adresați-vă farmacistului, vizionați gif-uri cu pisici sau mai comandați o bere.

Ovidiu Eftimie este una dintre vocile incomod de distincte din online-ul românesc, un anti-erou într-un film cu influenceri trași la xerox. L-ați cunoscut ca redactor al fenomenului Times New Roman, i-ați dat share textelor acide de pe blogul eftimie.net și, dacă ați fost inspirați, i-ați citit cele două romane science-fiction.

Romanul de debut „Arhanghelul Raul” a dominat topurile de vânzări Nemira, devenind rapid cel mai vândut SF românesc al ultimilor zeci de ani. I-a urmat „Bacalaureat”, o poveste la fel de amuzant-halucinantă despre extratereștri, parizer și unguri paranormali.

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vor veni în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The Trumpets & Ladies, Wine & Design Iași.

REZERVARE

Intrare liberă. Bere rece. Sesiune de autografe și selfie-uri opțională.Pentru informații și rezervări, apelați cu încredere la 0745 321 930.

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: