OMLINE cu Monica Jitariuc

Monica Jitariuc este un profesionist recunoscut, cu experiență variată în comunicare, lucrând de-a lungul carierei ei de 17 ani atât de partea clientului, cât și de cea a agenției. A început făcând PR instituțional în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Apoi, a lucrat în advertising, marketing, comunicare internă și PR. În 2010 a înființat si apoi a condus departamentul de social media al agenției MSLGROUP The Practice, cea mai premiată agenție de PR românească. În echipa agenției, Monica a contribuit la campanii de succes în industrii diverse, multe dintre ele premiate la competiții locale și internaționale. A lucrat pentru clienți din toate industriile, zona de beauty, fashion și lifestyle fiind una dintre cele în care a avut succese recunoscute.

Este trainer și speaker apreciat la conferințele de profil. Predă cursul de social media after work de la Dalles Go. Susține initiativele de luptă împotriva violenței domestice și orice acțiune ce poate schimba în bine viața fetelor din România.

Iar pe 13 mai vine la Iași, la cea de-a 4-a ediție de OMLINE.

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vor fi luati la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The Trumpets, WINK Public Multimedia, Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.
Special thanks către Atelier de Film pentru albumul foto al acestei ediții.

REZERVARE

Intrare liberă. Bere rece. Sesiune de autografe și selfie-uri opțională. Locurile sunt limitate și se ocupă pe bază de rezervări, la 0745 321 930

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert de jazz cu “Ditzner Twintett” (Germania)

Fabricat în [RO]mânia. Maraton de reclame ROmânești / SFR 10

FiRMA in concert la The Trumpets

Trupa SPAM live in The Trumpets

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CURSURI GRATUITE pentru copii și elevi cu vârsta între 4 și 18 ani

Expoziţia de fotografie „TĂRÂMUL BEDUINILOR”

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Oportunitate pentru elevi: Bursele FLEX – 1 an de liceu în SUA

Scrie un comentariu: