OMLINE cu Corina Băcanu

Corina Băcanu a luat internetul românesc prin surprindere. Internetului i-a plăcut. Postare după postare, și mie de likeuri după mie de followeri, Corina dovedește simțul memei și alergie la ipocrizie, pe Facebook, Twitter, blog și propriul magazin de merchandising.

Anul acesta își sărbătorește majoratul în advertising, industrie în care încă marchează ca antrenor-jucător (aka Creative Director).

Corina vine la Omline să facă diferența dintre influenceri și fire-starteri, dintre notorietate și responsabilitate.

Atenție, urmează scene cu puternic impact informațional care pot provoca schimbări de mentalitate. În cazul unor senzații neplăcute, apăsați tasta Sign Out.

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vor fi luati la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The Trumpets, WINK Public Multimedia, Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.
Special thanks către Atelier de Film pentru albumul foto al acestei ediții.

REZERVARE

Intrare liberă. Bere rece. Sesiune de autografe și selfie-uri opțională. Locurile sunt limitate și se ocupă pe bază de rezervări, la 0745 321 930

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: