OMLINE cu Alex Tocilescu @The Trumpets

Sezonul II de Omline începe cu un eveniment powered by FILIT Iași, care il va avea  ca invitat pe Alex Tocilescu.

Alex Tocilescu s-a născut la București în 1977. A stat vreo 20 de ani în Germania și unul la New York, după care s-a întors în România să facă literatură, muzică, dramaturgie, politică (e în USR) și chiar și publicitate (după vreo 3 ani la Propaganda și 3 la Graffiti BBDO, s-a mutat anul ăsta la DDB). Cine-l știe, îl știe probabil de pe Facebook, unde are păreri despre orice și pune prea multe poze cu dialoguri cu pisici.

Discuția va fi moderată de Cosmin Vaman, om de marketing la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi și artist la trupa SPAM. Și invers.

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vom lua la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, organizat de Argo, Namogo și WINK Public Multimedia și susținut de The Trumpets, Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.

REZERVARE

Apelați cu încredere la 0745 321 930 pentru rezervări. Bere rece și nu prea, în caz de vreme neprietenoasă. Sesiune de autografe și selfie-uri opțională, ca de obicei.

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

 

PE ACEEASI TEMA:

Fotografia de Peisaj | The Trumpets

Jazz Night cu „DD duo” in The Trumpets

Concert SPAM in The Trumpets

Seară de jazz live cu trupa „Gerdband” @The Trumpets

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Comedie cu olteni”, la Ateneul din Iasi

“Pijamale”, in premiera la Ateneul din Iasi

Concert PROCONSUL Simfonic

Robin and the Backstabbers la Iași /ALTOrchestra 100

Scrie un comentariu: