Om la luna | Lansare ”Dans”

Trupa om la lună revine la Iași, pe 26 august, la Amfiteatrul Palas, cu un concert ce se va desfășura în condiții de maximă siguranță.

După apariția foarte apreciată de la festivalul Rocanotherworld din luna iunie, trupa prezintă publicului ieșean noul lor album Dans, lansat pe 31 iulie la București într-un concert care a adus laolaltă aproape 500 de oameni ce au vibrat împreună pe show-ul de muzică și vizual.

E un fel de a doua casă a noastră, cred că am cântat aici aproape la fel de des ca în București. Ne-am făcut prieteni buni și am întâlnit oameni tare faini și locuri pe măsură. Așadar, vă anunțăm cu multă bucurie că revenim cu circul la Iași. La cererea publicului. :). Ne pregătim intens până atunci, intrăm în cantonament, ca să putem rezista unui număr de măcar două shot-uri de Borș extra acru și mega iute. După concert, evident. Da, știm, suflete de vioară, nu prea rezistăm la băuturi cauzatoare de pagube pe dinăuntru (la naiba, nu știu cum puteți bea așa ceva..) 🙂

Aduc Dansul lor compus și înregistrat în perioada de izolare, o să vi-l cânte cap-coadă, alături de nemuritoarele șlagăre om la lună. “Dans” este un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

BILETE

Bilete individuale și de două persoane se găsesc aici: bit.ly/DansIasi. 100 lei (bilet 2 persoane) / 80 lei (bilet 2 persoane) / 60 lei (bilet 2 persoane) / 50 lei (bilet 1 persoană) / 40 lei (bilet o persoană) / 30 lei (bilet 1 persoană)

INFO

www.facebook.com/omlaluna

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: