”Om la luna” back in Iasi

om la lună revine la Iași, pe 25 septembrie 2021, de la ora 19:30 pentru încă un concert la Amfiteatrul Palas.

Pentru că ne-am simțit atât de bine împreună în iulie la lansarea albumului nostru am hotărât să repetăm experiența, la final de septembrie. Un fel de “la cererea publicului”, doar că de data asta ar fi “la cererea formației (absolut îndrăgostită de Iași) și a publicului”  Abia așteptăm să ne revedem în Amfiteatrul minunat.

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat Dans – primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună. În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigati “om la lună stânga/dreapta, după caz – album pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca.

Concertul se va desfășura respectând toate regulile în vigoare, limitând participarea publicului la 70% din capacitatea amfiteatrului.

ACCES

Bilete disponibile AICI.  Prețul unui bilet variază, de la 45 lei la 65 lei, în funcție de amplasarea locurilor în locație. Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Accesul copiilor cu vârsta până în 11 ani inclusiv, este gratuit și nu este necesară dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV sau TEST ANTIGEN RAPID NEGATIV pentru ei.

INFO

www.facebook.com/omlaluna

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: