Old Blacks – punte de lansare pentru trupele noi!

La inițiativa publicului, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock & More, aflat la prima ediție, au decis că în deschiderea trupelor consacrate să însereze și câteva nume ceva mai noi, așa că, timp de două luni, au strâns demo-uri de la cei interesați să cânte pe scena Arenelor Romane în data de 25 mai 2018.

Astfel, la finalul campaniei, din zecile de demo-uri primite, juriul format din organizatori, trupe și parteneri media, a decis că cele trei trupe care și-au câștigat statutul de Opening Act sunt Gramofone, Kunnstra și White Ash.

Așadar, incepând cu ora 18, veti avea parte de un adevărat maraton muzical, de mai bine de 7 ore de muzică live, în cadrul primei ediții a festivalului Old Blacks, Rock & More!

Gramofone este o trupă fresh, de indie-rock, cu influențe synt și funk. Deși la început de drum, bucureștenii au fost prezenți în 2017 la evenimente importante, precum Bucharest Greensounds Festival, BikeFest sau Femei pe Mătăsari.

Kunnstra, o trupă de hard-rock cu influențe metal și post-modern blues, vine tot din București. A avut deja concerte prin cluburile din Capitală și pregătește un LP și o primă cântare acustică.

White Ash abordează un alternative rock cu influențe din anii ’70. A cântat în deschidere la OCS, Luna Amară și Z.O.B dar și alături de alte trupe mai mult sau mai puțin consacrate din peisajul muzical românesc.

Arenele Romane, bine aţi venit la Subcarpați! Bucureşti, sari cu noi!” va răsuna, pe 25 mai 2018, la festivalul ”Old Blacks, Rock & More”. Bean MC şi flăcăii lui vor încinge petrecerea sub cerul liber cu sound-ul lor aparte, prin care au reușit să readucă într-un mod atât de inedit horele și doinele românești tradiționale din underground în mainstream.

Cu siguranță și Iris este unul dintre motivele principale pentru care merită să-ți faci program cu prietenii cu care pe vremuri ascultai hituri ca ”Să nu crezi nimic”, ”Floare de Iris”, ”Baby” sau ”Somn bizar”. Proaspăt întorși din Canada, unde au fost copleșiți de reacția românilor din diaspora, Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro le dau fanilor întâlnire pe 25 mai la ”Old Blacks, Rock & More” Festival, cu promisiunea unei irepetabile.

Şi Trooper este mai tot timpul pe drumuri. Dar, între cântările de la Brașov, Oradea, Vama Veche sau Costinești, ‘Coiotu’ şi gaşca se opresc în Bucureşti şi ne promit un show heavy ca la carte, în stilul lor caracteristic. Şi, se pare, pregătesc intens un nou album. Zvonurile spun că materialul este unul conceptual, o urmare a discului lansat în 2009, iar o primă mostră va răsuna chiar de pe scena Old Blacks!

Vița de Vie, cea mai iubită trupă de alternativ de la noi, va cânta hituri ale căror versuri ne-au cucerit definitiv cu multa vreme în urmă și care rămân în continuare la loc de cinste în preferințele muzicale ale adevăraților rockeri, de ieri și de azi.

Special pentru evenimentul din 25 mai, băieții de la Iedera și-au scos tricourile cu Superman de la naftalină şi se pregătesc de zor alături de trupa Zero pentru o revenire de zile mari. Cântarea de la Festivalul Old Blacks va include variante refăcute ale pieselor lansate în anii 2000, dar şi noutăţi de pe viitorul album al trupei, care se va lansa în câteva luni.

În concluzie, ”Old Blacks, Rock & More” este un maraton live, de peste 7 ore, în aer liber, care aduce pe aceeași scenă trupe din toate genurile muzicale, pe gustul celor care vor să retrăiască momente de nostalgie alături de idolii adolescenței lor, preum Iris sau Vița de Vie, dar care își deschide porțile cu generozitate și unor trupe care au dărâmat orice idei preconcepute despre muzică, așa cum este Subcarpați.

BILETE

Evenimentul este organizat de Sprint Media Group și comunicat de HTag PR. Biletele costa acum 65 lei și se găsesc pe http://bit.ly/oldblacks. La intrare, în ziua concertului, prețul va fi 99 lei.

INFO

oldblacks.ro

www.facebook.com/oldblacksfestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: