OK CORRAL, in club BackDoor

Trupa OK Corral are in componenta doi membri, Vania si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei doi le-au sustinut.

okcorral

Vania si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu

Distractia incepe sambata, 12 noiembrie, cand OK Corral vor ocupa pupitrul clubului BackDoor din Iasi incepand cu orele 23:00. Nu rata cel mai incendiar party al saptamanii in Back Door , vis-à-vis de universitatea ”Petre Andrei”. Pretul unui bilet va fi de 15 lei, bon de consumatie!

Ca remixeri, cei doi au lucrat si pe piata interna, remixand piese ale unor trupe cunoscute precum Wassabi, Unu’, Morandi sau Loredana & Sleepy Rebels, iar pe plan international au remixat artisti precum Aeromaschine, Jules & Jazper, Igor Shep & Sasha Wins sau Christian Fisher

Finalul anului 2010 va aduce in prim plan piese OK Corral in noul stil, cu puternice influente de funk si disco.

De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren, Chicane, John Digweed, James Zabiela sau Timo Maas.

In ce priveste nominalizarile, OK Corral au fost nominalizati in cadrul premiilor beatfactor.ro si nights.ro la categoriile Cel mai bun proiect muzical, Cel mai bun DJ set si Cea mai buna productie muzicala romaneasca. Setul lor a ocupat locul 2 in cadrul acestui clasament. Pentru OK Corral nu a lipsit nici prezenta internationala, fiind nominalizati in cadrul premiilor SEEME din Sofia la categoria Cel mai bun proiect.

OK CORRAL
www.soundcloud.com/okcorral
www.myspace.com/ookcorral

www.okcorral.ro
www.facebook.com/pages/OK-Corral/59699283105

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: