”Oglinda sufletului meu”, intalnire cu Rodica Postolachi si Horia Zilieru

Vă invităm sâmbătă, 14 iunie 2014, ora 12.00, la Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia Iaşi (str. Străpungerea Silvestru nr. 28),  să participaţi la o întâlnire de suflet cu Valentina Postolachi şi poetul Horia Zilieru.

Valentina Postolachi, născută la 13 martie 1954 în orasul Chisinău a absolvit  Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea de Stat din Moldova, doctoratul  şi post-doctoratul. Urmează numeroase cursuri de perfecţionare în Grecia, Finlanda, Austria, Italia. A activat în cadrul mai multor întreprinderi si institutii din Chisinău:director de departament la Confederatia Sindicatelor, consilier prezidential, viceministru al Economiei, conferentiar universitar, Seful Directie Economie în cadrul Confederatiei Naţionale a Patronatelor, având şi o vastă experienţă în coordonarea proiectelor.

Pasiunea pentru muzică o are încă din copilărie; urmează la maturitate cursuri de canto şi  imprimă 4 CD-uri cu muzică populară, uşoară şi romanţe: Din lada cu zestre, Cântă-mi lăutare, Oglinda sufletului meu, Iubirea înfloreşte primăvara.

Noi, românii, avem cea mai bogată zestre: doinele noastre nu se găsesc nicăieri în lume. Sunt unice şi nu vor muri niciodată. Să dea Dumnezeu să ne dăm seama de bogăţiile pe care le avem şi să  le preţuim.
Valentina Postolachi

Moderator: Rodica Rodean.
Organizatori: Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi în parteneriat cu Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia  Iaşi.

INFO

Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia Iaşi

Str. Străpungerea Silvestru nr. 28

ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI

Telefon  (004)0743571614

www. universulprieteniei.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: