Oglinda, oglinjoara (2012)

Titlu original:  Mirror, mirror (2012)

Regia: Tarsem Singh

Cu: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer

Gen film: Aventuri, Comedie, Drama, Fantastic

Durata: 106 minute

Premiera in Romania: 16.03.2012

Avanpremiera in Iasi: Cinema City, joi, 15 martie, ora 20.00

Oglinda, Oglinjoara este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cind acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina.

Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

POSTER

Afis Oglinda, oglinjoara (2012) 525

TRAILER

FOTO

RATING

IMDB

Rotten Tomatoes

Sursa: cinemagia.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: