”Ofranda sunetului” – concurs international de interpretare pianistica, editia a XII-a

final-afis-ofranda-2016

Sunteti invitati sâmbătă – 11 iunie 2016 la Biblioteca Centrală „M. Eminescu” din Iași, începând cu ora 9.30. la Concursul International de Interpretare Pianistica ”Ofranda Sunetului”, editia a XII-a.

Organizatori: Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Palatul Copiilor Iasi.

Concursul Internaţíonal de Interpretare – Pian OFRANDĂ SUNETULUI  ediția a XII-a , 11 iunie 2016
Concursul se află inscris în   CAEN 2016 – Ministerul Educației Naţionale și Cercetării Ştiințifice – domeniul A5, poziția 12 . Activitatea este organizată de Palatul Copiilor Iași în colaborare cu ISJ Iași.

Sunt înscriși un număr de 130 copii din diferite orase și județe ale țării: Suceava, Botoșani, Dorohoi,Galați, Tecuci, Vrancea, Prahova, Bucuresti, Ilfov, Vaslui, Călărași, Neamț, Bacău, Brăila, Vâlcea, Iași  si de peste hotare din : Rusia, Ucraina si Republica Moldova.

Grup țintă: elevi din clasele 0-XII, din școli generale, școli speciale, Palate și Cluburi ale Copiilor, Școli Populare de Artă, Centre Culturale, Case de Cultură, grădinițe, mediul privat.  În concurs sunt antrenați și elevi ce fac parte din școli speciale, cu CES.

Membrii jurului sunt profesori de specialitate din: Ucraina de la Centrul Bucovinean de Arta, de la Clubul  „Ciprian Porumbescu” Suceava,  Universitatea de Arte „George Enescu” Iași  și Palatul Copiilor Iași.

Concursul se desfășoară pe parcursul a 6 – 7 ore. Premierea are loc după concurs.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Back to The Future | Classix Festival 2022

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: