(OFICIAL) Lady Gaga cinta la Bucuresti – 16 august, National Arena

Lady Gaga - The born this way ball

Dupa o perioada in care zvonurile legate de un posibil concert Lady Gaga in Romania au devenit din ce in ce mai dese, in aceasta dimineata artista a confirmat show-ul din Bucuresti prin intermediul conturilor sale de Twitter si Facebook. Lady Gaga va concerta pe Arena Nationala din Bucuresti pe 16 august 2012, spectacolul facand parte din turneul “Born This Way Ball”. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 130 si 495 de lei si vor fi puse in vanzare in curand.

Conform programului artistei “Mother Monster” se va intalni cu fanii sai din Romania la doar la cateva zile dupa concertul din Bulgaria de pe 14 august 2012. Pana in acest moment artista a anuntat 21 de concerte in partea europeana a turneului sau.

Desi cariera artistei din New York a “explodat” doar in urma cu patru ani, Lady Gaga a reusit intr-o perioada foarte scurta sa se transforme intr-un fenomen global. Imediat dupa lansarea albumului “The Fame” in 2008, Stefani Germanotta a.k.a. Lady Gaga a cunoscut succesul in toata lumea.

Piese ca “Just Dance” sau “Poker Face” au ocupat luni de zile primele pozitii in topurile muzicale din toata lumea. Pentru artista au urmat doua noi albume “The Fame Monster” (2009) si “Born This Way”(2011), patru turnee internationale al caror succes este incontestabil si vanzari extrem de mari.

Concertul Lady Gaga de la Bucuresti nu a fost confirmat inca de nici un organizator din tara noastra, insa este de asteptat ca acest lucru sa se intample in curand.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: