Offroad la Era Shopping Park – 20 mai, ora 10.00

Marea noutate a editiei din acest an a concursului de off-road Toyota Iasi Adventure Raid este ca doritorii din public vor putea parcurge traseului probei de la Era Shopping Park la volanul unei masini 4×4, asistati fiind si de un profesionist. Proba va avea loc duminica, 20 mai, incepind cu ora 10.00.

CONCURS OFF-ROAD

Clubul de Offroad lasi in parteneriat cu Toyota lasi organizeaza in perioada 17 -20 mai Toyota lasi Adventure Raid 2012- prima etapa a Campionatului National de Offroad. Pina acum si-au anuntat deja prezenta 50 de echipaje din intreaga tara.

Startul oficial va fi dat vineri, 18 mai, ora 09.00 din fata Palatului Culturii.

Traseele primelor doua zile vor avea o lungime de 70 km, cu 2 probe speciale, pentru clasele Open si Extrem. Probele speciale pentru clasele Open si Extrem vor fi in zonele Barnova, Dobrovat, Paun si cabana Bucium (speciala botezata dupa numele regretatului campion de off-road iesean, Bogdan Pavlov). Clasa standard va avea de parcurs in ambele zile un traseu de aproximativ 110 km, cu o proba speciala in zona Barnova.

Duminica 20 mai, incepand cu ora 10.00, la ERA Shopping Park, va avea loc proba superspeciala. Cele trei clase Extrem, Open si Standard vor concura in paralel in cadrul trialului.

Pentru prima data, persoanele care vor sa parcurga traseul concurentilor, pot sa o faca avind la dispozitie masinile partenerului evenimentului – Toyota lasi si un copilot profesionist care sa ii indrume pe traseu. Inscrierile se pot face pe internet, la adresa: http://www.toyotaiasi.ro/home/testdrive . Dupa concurs, la showroomul Toyota lasi, va avea loc festivitatea de premiere.

Era Park, 20 mai, dimineata,inainte de inceperea competitiei

Aceasta prima etapa a Campionatul National de Offroad 2012, desfasurata sub egida FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si CNOR (Comitetul National de Off-Road), este organizata in cadrul calendarului lasi Oras European al Sporturilor 2012. Organizatorii multumesc pentru sprijin Primariei Municipiului lasi, Prefecturii Judetului lasi, Serviciului Politiei Rutiere lasi si Regiei Nationale a Padurilor Romsilva.

Autor: L. Amarii, Ziarul de Iasi

VEZI GALERIE FOTO SI VIDEO – SUPERSPECIALA TOYOTA IASI ADVENTURE DAY, ERA PARK, 20 mai 2012

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: