Office Aqua Lounge / Horia Brenciu & HB Orchestra

Iesenii care indragesc muzica de calitate au parte de o surpriza placuta in acest sfarsit de saptamana. Horia Brenciu si HB Orchestra vor sustine un concert vineri, 17 august, de la ora 23, in Office Aqua Lounge, situat in zona de agrement Ciric.

Horia Brenciu - Office Aqua Lounge

Organizatorii se pregatesc pentru eveniment de saptamana trecuta, clubul fiind inchis in week-end pentru redecorari. Brenciu si band-ul sau au mai sustinut in acest an un concert la Iasi. Fanii lui au avut ocazia de a-l vedea performand intr-un show de patru ore, in luna mai, in cadrul turneului national „Fac ce-mi spune inima”. Evenimentul i-a surprins atunci pe spectatori prin rolul important pe care artistul l-a acordat publicului, interactionand permanent cu cei din sala. HB Orchestra, alaturi de care cunoscutul cantaret si om de televiziune urca pe scena in concerte, a fost infiintata in 2002.

VEZI SI: INTERVIU HORIA BRENCIU

Brasoveanul Horia Brenciu si membrii trupei au un repertoriu de peste 400 de piese, creatii proprii si coveruri, abordand genuri muzicale diferite. Publicul ii poate auzi cantand swing, pop, rock, gospel, jazz, latino sau country. Primul album lansat impreuna, „35″, a fost catalogat ca fiind un album muzical plin de viata, un mix de funk si soul cu care industria muzicala romaneasca se poate mandri.

Cele mai cunoscute melodii, care se vor auzi, probabil si vineri seara, in Office, sunt „Cine esti tu?”, „Septembrie, luni” si „Close to me”. A urmat un album in 2010, intitulat „37″, inspirat de femei, dragoste si sentimente. Stilul sau unic de a canta si de a se prezenta in fata spectatorilor, fie ca e vorba de un concert sau de un show de televiziune, l-a transformat pe Brenciu in unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti din tara.

BILETE

Pretul unui bilet este de 20 de lei

REZERVARI

Tel.:  0745 633 423.

LOCATIA

Clubul este situat in Zona de Agrement Ciric: facebook.com/pages/Office-Aqua-Lounge

INFO

facebook.com/officelounge.iasi

E-mail: theofficelounge@yahoo.com

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: