Ofertele de Revelion ale localurilor iesene

Ofertele de Revelion ale localurilor iesene 2013 Anul acesta iesenii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru seara de Revelion. Localurile din oras ofera petrecaretilor meniuri ce pornesc de la cateva zeci de lei pana la aproape 500 de lei. In functie de pret, meniul poate contine fie doar bautura, fie diferite feluri de mancare cu open bar.

Congress Hall Palas ii invita pe ieseni la petrecerea de Revelion invaluita de atmosfera anilor ’20. Meniul se ridica la suma de 420 de lei, trecerea dintre ani fiind marcata de un program artistic inedit cu premii surpriza. Invitatii se vor bucura de momente speciale oferite de trupa de dans “The Sky”, acompaniata de formatia “The Groovies”. Invitate speciale vor fi fete de la “Heaven” cu care iesenii se vor putea poza in mini-studioul anilor ’20 iar la miezul noptii vor putea lansa lampioane si sa-si puna o dorinta

Proaspat renovat si modernizat, restaurantul Popas Pacurari isi va redeschide portile chiar in seara de revelion. Cei care doresc sa petreaca in compania formatiei Alternativ, trebuie sa scoata din buzunar intre 250 si 285 de lei pentru un meniu cu trei feluri de mancare. “Meniul serii va cuprinde delicatese precum: rulada de curcan cu branza de capra si rucola, oua de prepelita in aspie si carne de curcan, cosulet cu somon si branzeturi, rulou prosciuto cu pere, mure, ardei gras si branza de capra. Drobul de pasare, cotletul de porc cu ciuperci si bacon gratinat vor intregi meniul, iar felul principal va consta in rulada din ceafa de porc, cotlet de miel cu spanac gratinat si varza calita. La desert vom avea prajituri plus tort de ciocolata cu piersici si inghetata”, au precizat reprezentantii Popas Pacurari.

La restaurantul Casa Vanatorului meniul de revelion ajunge pana la 285 de lei in Salonul Elegant si 185 lei in Salonul Rustic. “Restaurantul Casa Vanatorului va servi petrecaretilor: rulada de muschi de porc cu branza de capra, ierburi aromatice si rosii cherry, buseuri cu caracatita, andive cu pasta bicolora, terina de gaina cu mantie de aceto balsamic dar si terina de mozzarela cu struguri. Gustarea calda va consta in lup de mare cu sos de sampanie si orez salbatic. La felul principal vom servi pulpa impanata la cuptor, cu cartofi americani si muraturi asortate. Responsabili cu distractia vor fi un DJ si Leonard Melody”, a detaliat Bogdan Pintilie, manager Casa Vanatorului.

Hotel Unirea nu se dezice nici in acest an si organizeaza trei revelioane. Pentru “Tropicalia” in sala Cuza – petrecere cu DJ, pe ritmuri sud-americane, open bar si bufet suedez, doritorii trebuie sa achite 175 de lei. Restaurantul Unirea gazduieste petrecerea “Groove with the 60’s” pentru 195 de lei de persoana. Invitatii se vor bucura de o petrecere pe ritmuri disco cu DJ, open bar si bufet suedez. La restaurantul Panoramic va avea loc “Oscar Party”, o seara eleganta plina de stralucirea Hollywood-iana. “Petreceti o seara magica alaturi de cei dragi cu muzica live a formatiei D’acord Band, uratori, un meniu rafinat si open bar variat pe toata durata serii. Delicatesele gourmet, preparate pe baza de cerb, somon, pastrav, curcan, rata si caviar vor satisface cele mai exigente gusturi”, au promis reprezentantii Unirea.

La Bellaria, iesenii pot alege intre doua petreceri. Cea eleganta, cu meniu festiv, muzica live si open bar de bauturi fine ajunge la 320 de lei de persoana iar la petrecerea efervescenta, mixata de un DJ, meniul si open bar-ul vor scoate din buzunarele iesenilor cate 190 lei de persoana.

La Hotel Ramada se va organiza Ramadalionul. Pentru 270 de lei de persoana iesenii se vor putea bucura de bunatati pentru toate gusturile, bauturi aperitive, vinuri, bere, muzica asigurata de Dj Zara, concurs de karaoke si tombola cu premii. Marele premiu va consta intr-o mini-vancanta la Hotel Ramada Brasov.

Daca in anii trecuti in cluburile si pub-urile iesene se serveau doar bauturi in noaptea de Revelion, acum localurile au ales sa serveasca si mancare. Meniurile pornesc de la 50 de lai si pot ajunge pana la 200 lei. (www.ziaruldeiasi.ro, Gabriela CURELARU)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: