Hotel Diplomat – Business & Travel (P)

Hotelul Diplomat organizeaza la cerere mese pentru orice numar de persoane, prerevelioane, masa festiva de Revelion. Masa festiva de Revelion costa 265 de lei de persoana.

Hotel Diplomat se bucura de toate facilitatile unui hotel de 4 stele si ofera celor ce ii trec pragul un ambient cald si elegant. Aflat la 10 minute distanta de centrul orasului, la jumatate de ora de aeroport, hotelul constituie locul perfect atat pentru afaceri cat si pentru placere si relaxare. Hotelul Diplomat a fost amenajat modern, cu mobilier din lemn masiv conceput in stil clasic, rezultand un spatiu rafinat, care sustine cu usurinta pozitia exclusivista a locatiei.

Facilitati si servicii

Hotelul are 17 camere si este dispus pe 4 niveluri. Camerele sunt distribuite in 2 apartamente cu un dormitor si living, 5 garsoniere si 10 camere duble. Intregul design interior este inspirat de un lux fermecator, nobletea decorului fiind accentuata de lemnul pretios si de marmura sobra.

Ca facilitati, hotelul dispune de 25 de locuri de parcare, internet prin cablu, wireless in holul receptiei, posibilitate de plata cu cardul, sala de conferinte, bar, restaurant, lift, aer conditionat in restaurant si in toate spatiile comerciale. Iarna, va puteti delecta in holul hotelului cu un pahar de vin rosu in compania prietenilor sau partenerilor de afaceri la gura semineului elegant. Fiecare camera are aer conditionat, minibar, seif, balcon, tv cu plasma, telefon si baie proprie, cu uscator de par si cada cu hidromasaj.

Restaurantul Diplomat

Restaurantul Diplomat este un ambient distins si luxos unde veti gasi cele mai savuroase mancaruri traditionale romanesti impanate cu arome aprinse. Cu o capacitate de 150 de locuri, restaurantul va asteapta intre orele 10 – 24 sa va delectati intr-un decor sic cu delicatesele bucatariei romanesti si internationale.

Salate asortate, fripturi aburinde, ciorbe imbietoare pregatite cu atentie, toate alaturi de deserturile cremoase ale maestrilor cofetari, va asteapta sa le savurati in incinta restaurantului. Tot ce aveti nevoie se regaseste in atmosfera relaxanta de care va veti bucura in timp ce serviti masa alaturi de unul din partenerii dumneavoastra de afaceri. Micul dejun, servit in stil suedez pentru cei care sunt cazati in camerele hotelului, se ia intre orele 7.30 si 10.00 dimineata, in salonul de mic dejun, care are o capacitate de 24 de locuri.

Pe langa felurile delicioase de mancare, va asteapta o gama larga de vinuri alese, ce pot fi servite in barul hotelului, deschis intre orele 10 – 24. Atat hotelul cat si restaurantul au fost cotate la 4 stele, ambele oferind servicii ireprosabile clientilor.

Tarife cazare

  • Family room 100 euro/noapte
  • Suite 72 euro/noapte
  • Camera Dubla 65 euro/noapte
  • Camera dubla in regim de single 56 euro/noapte

Pretul include toate taxele si micul dejun tip bufet suedez. Pretul patului suplimentar este de 20% din pretul camerei.
Pentru clientii hotelului, se acorda o reducere la serviciul de masa de 15%, exclusiv bauturile alcoolice sau nealcoolice.

Evenimentele Hotelului Diplomat

Hotelul Diplomat organizeaza la cerere mese pentru orice numar de persoane, prerevelioane, masa festiva de Revelion. Masa festiva de Revelion costa 265 de lei de persoana.

In intervalul 08.00-18.00 se pot inchiria sali pentru conferinte, traininguri, simpozioane si alte intalniri de afaceri. Se pot asigura contra cost servicii de coffee break, lunch, snack, cocktail pentru participantii la eveniment precum si alte servicii specifice: retroproeictor cu ecran, instalatie de sonorizare, etc.

GALERIE FOTO

INFO

HOTEL DIPLOMAT

Iasi, Str. Bucium nr. 75 E,

Tel/fax 0040332408480; 0040332408481;

E-mail: receptie@hotel-diplomat.ro; rezervare@hotel-diplomat.ro;

Persoana de contact pentru rezervari si alte servicii:

Roxana Anton tel. 0771375428; 0332408480 sau 0332408481 int. 120\

Ioan Haraga tel. 0743415074; 0332408480 sau 0332408481 int. 120

Website: www.hotel-diplomat.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu