October Tales @RED Club

october-tales-answer

Pentru ca le era dor de voi si atmosfera e numai buna pentru putina miscare si buna dispozitie, va adunati sambata pe 29 Octombrie de la ora 23.00 in clubul RED situat pe Bd-ul Carol 1 nr 48-50 – in spate la Supercopou . Evident rezulta party…

Se iau 6 bucati de omuleti detinatori de skilluri dj-istice si muzica aleasa si se pun laolalta sa faca treaba buna. Invitatul asteptat cu nerabdare sa vina in premiera este MELODIE, artist bucurestean aflat pe culmile recunostintei nationale si internationale atat prin intermediul pieselor minunate pe care le produce cat si prin seturile lui speciale, dominate de pasiunea pentru vinyl.

Aceste lucruri au facut ca el sa fie unul dintre primii artisti romani invitati sa mixeze la Boiler Room – celebra platforma clubbing online din UK. Alaturi de el se aliniaza Mike T si DuzzyDAS mai exact DATM – ca de fiecare data cu avant si tot mai sus, Mishu – om de capitala dj & producer la mai multe case de discuri de bune maniere, Groovesh pe care asteptam sa-l revedem mixand in Iasi dupa o lunga absenta si Steve, noul coleg Overlay Events din Iasi.

LINE UP: MELODIE – Metereze / Rora / Bleu Ciel ; MIKE T; DUZZYDAS; MISHU; GROOVESH; STEVE

ACCES

ATENTIE ! Numarul de locuri este limitat. Pentru a fi siguri de locul vostru garantat la petrecere, trimiteti un mesaj privat pe pagina Overlay events. Veti primi instructiunile necesare pentru acces. Fumatul este interzis . Sfat pentru fumatori – nu uitati tigara digitala acasa, pe cea analogica o veti putea fuma doar afara. Bilete in avans se vor putea cumpara sunand la tel 0722 801 222 sau cu mesaj privat pe pagina Overlay events… Bilete in avans: 25 lei – primele 100 de bilete; 30 lei – urmatoarele 100 bilete. In seara evenimentului: 30 lei – in limita locurilor ramase. Rezervari mese // bilete // info : 0722 801 222.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!

INFO

RED Club

Bd. Carol I, nr. 48-50, Iasi

www.facebook.com/RedClubIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: