OCS, COMA, KUMM și Gojira, parte din line-up-ul Focus Festival 2014

Genurile alternativ, indie, post punk, dub, hardcore, drum and base și în general tot ce înseamnă muzică necomercială, vor fi reprezentate pentru a doua oară la Sibiu, într-un eveniment dedicat. „Focus Festival”  revine în Piața Mică din Sibiu în perioada 12 – 14 septembrie.

Spre deosebire de ediția precedentă, evenimentul se va desfășura pe o singură scenă, amplasată în Piața Mică, pe care vor urca, în cele trei zile de festival: Dekadens, After What, Kumm, Coma, Changing Skins, Light’s Out, Omul cu șobolani, Junkyard Heroes, I’m The Trip, Domino și Gojira & Planet H. DJ, reprezentanți ai genurilor “dub” și “drum & base”, vor încheia fiecare seară de festival: Gojira & Planet H, Adub, Vlad F, Chris, DJ CampSauvage și New Disorder.

Pentru a respecta noile reguli de organizare a evenimentelor în centrul istoric al orașului Sibiu, la această ediție toată lumea este binevenită, întrucât nu va fi percepută taxă de intrare.

“Focus Festival” aduce un aer “fresh” în spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzică clasică, toate se regăsesc pe agenda culturală a orașului, mai puțin acest curent alternativ care, în mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, câștigând în ultimii ani din ce în ce mai mulți adepți.

Scopul evenimentului este de a aduce la suprafață acest gen muzical și a oferi un loc de întâlnire pentru cei care fac parte din această comunitate alternativă.

Focus Festival este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu și Grey Projects și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Partener media:  Rock FM

INFO

www.facebook.com/FocusFestivalSibiu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: