Ocolul orașului în 80 de minute

În acesta duminică, împreună cu prietenii de la Iasi.Travel, Running Iasi îți propune un cros și o incursiune în timp în cea mai veche zonă a Iașului, în locurile în care s-au petrecut evenimente remarcabile din istoria neamului.

Program:

  • Ora 10:02: întâlnire în parcul Grupul statuar al voievozilor de lângă CCS, cunostere și exerciții de gimnastică pentru o minimă încălzire înainte de alergare, poza de grup  și start.
  • 10:10: Start pe traseul: Palatul Cantacuziono-Pascanu/Palatul Copiilor-Universitatea Alexandru Ioan Cuza corp A- Muzeul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza”- Muzeul memorial ”Mihail Kogalniceanu”-UMF Grigore T Popa, Piata Natiunilor Unite-Muzeul de Istorie Naturala-Manastirea Sfintii Trei Ierarhi-Palatul Culturii, Muzeul de Istorie al Moldovei-Grupul statuar al voievozilor, stretching, hidratare etc.

Reguli de baza: respectarea regulilor de circulatie pentru pietoni, siguranta si buna dispozitie. Ritmul de alergare va fi lejer iar distanța cca 6 km, poate paticipa oricine este dornic de cunoaștere în alergare.
Este o întâlnire informala, cu prietenii pasionați de alergare iar responsabilitatea siguranței pe timpul alergarii va revine fiecaruia în parte.

Explorează Traseul Unirii: http://iasi.travel/ro/exploreaza/unirii/

INFO

Running Iasi

www.facebook.com/alergatoriiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: