Occident Express | Ateneul National Iasi

Ateneul Național din Iași și Școala de Arte „Titel Popovici” vă invită la spectacolul „Occident Express”, regia Ecaterina Rotaru – sâmbătă, 19 Iunie 2021, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Spectacolul „Occident Express” este o îmbinare de imagini si momente ante şi post comuniste care ne arată că dorinţa românilor de a reveni într-o Europă a valorilor a fost mult mai puternică decât teama de represiune şi momentul în care s-au revoltat a fost cu sacrificiul vieţii lor.

Textul lui Matei Vişniec ilustrează perfect starea fragilă a Estului, de după căderea comunismului când nimic nu mai seamănă cu ce a fost. Occident Express este un spectacol care reflectă cruda realitate; după 30 de ani de la căderea comunismului lumea încă priveşte cu speranţă spre Occident.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Amintiri din copilărie” | Teatrul Luceafarul

”Iarna dragostei noastre” de Nadejda Ptuskina

”Peter Pan” | Ateneul National din Iasi

Libertate la Bremen | Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția internațională de grafică „Holocaust” | Palatul Culturii

Au reînceput serile magice în Amfiteatrul Palas | 23-27 iunie 2021

Se redeschid bazele de agrement

Concert coral | Stagiunea estivala

Scrie un comentariu: