Obţine iOS 9 cu câteva luni înaintea tuturor

iOS-9

Apple se pregăteşte să lanseze cel mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile: iOS 9. Compania americană a deschis un program de testare beta, la care poate participa oricine. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a vedea şi beneficia de cele mai noi funcţii iOS 9 înaintea tuturor, anunţă Noobz.ro.

Pe 9 iulie 2015, compania a lansat un test beta destinat publicului pentru cel mai nou sistem de operare mobil. Este o mişcare ieşită din comun pentru Apple, care oferea programele pentru test numai dezvoltatorilor.

Oricine se poate înscrie pentru a avea acces la versiunea beta a iOS 9, pe site-ul Apple. Versiunea de test are un Assistent pentru Feedback, care le permite utilizatorilor să trimită informaţii despre cum se comportă noul sistem de operare.

iOS 9 va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie şi va avea o aplicaţie pentru ştiri refăcută, direcţii de tranzit pentru Apple Maps şi o versiune îmbunătăţită a asistentului virtual Siri, printre altele.

Cu toate acestea, cei care doresc să participe la acest proces de testare trebuie să aibă grijă: de vreme ce este o versiune beta de test, în mod sigur va avea foarte multe bug-uri şi probleme. Apple sugerează ca utilizatorii să descarce sistemul de operare pe un al doilea dispozitiv şi să creeze un back-up, înainte de a-l instala.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: