Obţine iOS 9 cu câteva luni înaintea tuturor

iOS-9

Apple se pregăteşte să lanseze cel mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile: iOS 9. Compania americană a deschis un program de testare beta, la care poate participa oricine. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a vedea şi beneficia de cele mai noi funcţii iOS 9 înaintea tuturor, anunţă Noobz.ro.

Pe 9 iulie 2015, compania a lansat un test beta destinat publicului pentru cel mai nou sistem de operare mobil. Este o mişcare ieşită din comun pentru Apple, care oferea programele pentru test numai dezvoltatorilor.

Oricine se poate înscrie pentru a avea acces la versiunea beta a iOS 9, pe site-ul Apple. Versiunea de test are un Assistent pentru Feedback, care le permite utilizatorilor să trimită informaţii despre cum se comportă noul sistem de operare.

iOS 9 va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie şi va avea o aplicaţie pentru ştiri refăcută, direcţii de tranzit pentru Apple Maps şi o versiune îmbunătăţită a asistentului virtual Siri, printre altele.

Cu toate acestea, cei care doresc să participe la acest proces de testare trebuie să aibă grijă: de vreme ce este o versiune beta de test, în mod sigur va avea foarte multe bug-uri şi probleme. Apple sugerează ca utilizatorii să descarce sistemul de operare pe un al doilea dispozitiv şi să creeze un back-up, înainte de a-l instala.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: