Obiecte inovatoare de design expuse in Orange smart shops

Orange România anunţă expunerea în magazine a proiectelor finaliste din concursul Smart Design Challenge 2018. Competiţia naţională prin care Orange susține anteprenoriatul din industriile creative și tehnice, încurajând integrarea tehnologiei în designul de produs, a ajuns în etapa de finalizare a prototipurilor.

Începând de pe 12 februarie, cele mai bune 16 obiecte de design selectate de către juriul competiţiei vor fi expuse în spațiile special amenajate din magazinele Orange de tip smart shop. Astfel, participanţii care s-au calificat în etapa finală a concursului au posibilitatea de a-şi promova obiectele realizate, iar clienţii Orange pot interacţiona cu acestea şi le pot testa. Lista completă a smart shop-urilor Orange unde toţi cei interesaţi vor avea ocazia să descopere şi în realitate obiectele inedite de design poate fi consultată aici.

Mai mult, prin expunerea proiectelor în smart shop-urile Orange acestea se transformă în spaţii de retail neconvenţionale, atât pentru antreprenorii care beneficiază de vizibilitate şi de feedback direct din partea clienţilor, cât şi pentru clienţii pasionaţi de tehnologie şi de produsele viitorului.

Smart shop-urile Orange din  Iaşi (Str. Anastasie Panu nr. 52),  Braşov, București , Cluj Napoca, Iaşi, Galaţi, Oradea şi Timişoara vor găzdui proiectele finaliste până în data de 10 martie. În paralel, publicul îşi va putea vota proiectul favorit direct pe platforma Tech a Break până pe 22 martie, atunci când se va încheia şi jurizarea finală.

Concursul, dezvoltat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainăr, îşi va desemna câştigătorii în data de 27 martie. Cel mai bun proiect de design va câştiga un premiu în valoare de 5000 de euro. Vor fi acordate şi 3 menţiuni speciale şi un premiu de popularitate constând în câte un smartphone Samsung Galaxy Note9.

INFO

www.orange.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: