”Oameni de geniu în știință” – Isaac Newton

Seria evenimentelor „Oameni de geniu în știință”, organizate de Asociația „Noua Acropolă” Iași, în parteneriat cu Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, continuă sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 16.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii, cu o prelegere dedicată lui Isaac Newton.

Matematician, fizician, filosof, alchimist, Isaac Newton a ridicat într-o manieră extraordinară nivelul de cunoaștere al epocii sale și al celor care au urmat. Asemenea altor mari gânditori, a avut un intelect și o capacitate de a descoperi legi naturale ieșite din comun. Fiecare ființă umană este enigmatică, însă personalități ca Newton, care depășesc limitele pe care noi le consideram fixe și inamovibile, ne demonstrează cât de mari sunt posibilitățile noastre.

Vă invităm la o prezentare a vieții marelui om de știință englez, prilej de a ne adresa întrebări despre natura umană și posibilitățile intelectului. La acest eveniment, intrarea este liberă.

„Noua Acropolă” din România este o asociație culturală nonguvernamentală și fără scop lucrativ, înființată în anul 1990. Principalul său obiectiv este promovarea valorilor culturii universale, încercând să le facă mai accesibile omului de azi.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: