”Oameni de geniu în știință” – Albert Einstein

Un nou eveniment din seria de prelegeri „Oameni de geniu în știință”, dedicat de această dată fizicianului Albert Einstein, va avea loc luni, 27 mai 2019, ora 18.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii.

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași și Asociația „Noua Acropolă” Iași organizează aceste prelegeri dedicate câtorva dintre personalitățile marcante ale științei, abordând și o fațetă mai puțin cunoscută a lor: cea de filosofi sau căutători ai răspunsurilor la marile întrebări.

Pentru aproape oricine în ziua de azi numele lui Albert Einstein este cunoscut. Unii știu că a realizat descoperiri majore în fizică sau au auzit despre teoria relativității, iar pentru alții e suficient să știe despre el că a fost un geniu.

Însă cine a fost acest personaj, pe care până în ziua de azi încercăm să-l înțelegem? Este greu de răspuns la o asemenea întrebare, însă cu toate acestea vom încerca prin actuala prelegere susținută de către Marius Andro, director Asociaţia „Noua Acropolă” Iaşi, să evidențiem câteva aspecte ale personalității lui remarcabile.

Participarea la conferinţă este gratuită în limita locurilor disponibile!

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: