O româncă stabilită în Spania va reprezenta Romania la Miss Earth 2018 din Filipine

In urma selectiei nationale Miss Earth Romania 2018, organizata acum cateva zile in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Earth 2018 in tara noastra, Denisse Vivienne Andor a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Earth 2018, competitie care se desfasura in acest an in perioada 6 octombrie – 4 noiembrie in Filipine. In competitie vor participa 80 de tari.

Denisse este nascuta în Bistrița Nasaud si locuieste in Almeria, Spania, are 23 de ani, 1.70 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 88-62-92

Denisse este studenta in anul IV la Facultatea de Turism si Management Turistic si Hotelier din cadrul Universitatii de Stiinte Sociale si Juridice din Almeria, Spania. Denisse vorbeste 3 limbi straine, spaniola, engleza si franceza.

Castigatoare a competitiei Miss Primavera Espania 2015 si candidata in alte doua competitii internationale de frumusete, participarea in Miss Earth 2018 este cea mai mare performanta in acest domeniu de activitate pentru Denisse.

Denisse este pasionata de dans, sport, lectura, echitație, design vestimentar și calatorii. Ca si planuri de viitor, Denisse isi doreste sa termine facultatea, sa învețe limba germană și să se implice activ în două organizații de voluntariat, prima fiind dedicata sprijinirii copiilor cu dizabilitati iar cea de-a doua fiind dedicată protecției mediului înconjurător. În următorii 5-10 ani Denisse isi doreste sa devina o femeie de afaceri de succes.

Denisse a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând scoala generala cu media 10 si Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucuresti cu media 9.65 la Bacalaureat. Denisse a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale si naționale la matematică, limba română, fizică, muzica si limba engleză.

In 2016 Denisse si-a tuns parul si l-a donat unei asociatii care sprijina persoanele bolnave de cancer.

Faptul de a reprezenta Romania in unul din cele mai importante concursuri de frumusete din lume, cum este Miss Earth, este o onoare dar si o responsabilitate. Este un sentiment extraordinar sa reprezinti Romania si sa ai posibilitate sa iti folosesti glasul pentru a face o schimbare. Ma consider binecuvantata si extrem de recunoscatoare pentru aceasta sansa de a-mi implini unul din cele mai mari visuri. Nu este prima mea experienta de acest gen, motiv pentru care sunt mai mult decat constienta de munca, responsabilitatea si disciplina necesara pentru a obtine cele mai bune rezultate. De asemena consider ca este o experienta extrem de valoroasa unde voi avea sansa de a invata si a descoperi foarte multe lucruri noi. Promit sa profit din plin de aceasta oportunitate si sa fac tot ce imi sta in putere ca sa obtin cel mai bun rezultat, asa cum merita tara noastra. Sunt profund recunoscatoare tuturor celor care m-au sustinut de la bun inceput si au avut incredere in mine, familiei mele pentru suportul neconditionat si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune.” – ne-a declarat Denisse Vivienne Andor – Miss Earth Romania 2018.

Denisse este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Denisse are frumusetea si calitatile necersare pentru a reprezenta Romania cu onoare in China si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Earth Romania.

INFO

Miss Earth Romania

www.facebook.com/miss.earth.romania.fan.page

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: