”O poveste descalcita” | Ateneul National Iasi

 

Mari, marioneta cea drăguță, vine în Sala Mare de Spectacole ”Radu Beligan”, duminică, 18 octombrie 2020, ora 11:00 să își facă mulți prieteni.

Ea își dorește să se poată juca, să poată dansa, să cânte exact ca un om, de aceea își pune o dorință: să devină o fetiță adevărată. Cel care îndeplinește dorințe este celebrul Magicitor. El e și Magician și Vrajitor, în același timp. Doar că lucrurile nu vor fi chiar atât de simple…

Mari va trebui să treacă anumite probe, create special de Magicitor pentru a o pune în dificulatate. În ajutorul ei vine Rapunzel, care o va încuraja pe Mari să viseze până la capăt și care îi va deveni cea mai bună prietenă! Cele două vor avea nevoie și de ajutorul lui Pascal, dar și a copiilor!

Va reuși Magicitorul să-i îndeplinească dorința lui Mari? Sau poate Rapunzel e cea care o va transforma? Oare până la urmă copiii vor fi cei care vor reuși să o facă pe Mari om? Toate acestea le vom afla la ,,O poveste descâlcită”!

Dar, cel mai important e că cei mici vor învăța să viseze până la capăt și, mai ales, ce important e să avem prieteni lângă noi care să ne ajute la greu!

Regie: Andrei Ciobanu. Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

BILETE

Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pret bilet: 15 lei

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: