O nouă terasă pentru relaxare, în ansamblul Palas!

 

Relaxarea și descoperirile culinare fac casă bună la Palas, mai ales că poți savura preparate delicioase pe noua terasă cu priveliște către Palatului Culturii și cadrul natural al parcului Palas. O  atmosferă de vacanță, în aer liber, ca să te poți bucura de zilele de vară alături de familie și de prieteni.

Fie că este vorba de masa de prânz, de un mic dejun luat târziu sau o plăcere nevinovată, oferta culinară a restaurantelor din ansamblul Palas este greu de refuzat. Pentru a completa experiența gastronomică, recent, a fost inaugurată o nouă terasă unde poți savura preparate delicioase de la restaurantele din zona de foodcourt, McDonald’s sau KFC și te poți bucura de o binemeritată pauză. Terasa dispune de o priveliște spre spectaculosul parc Palas și spre Palatul Culturii, iar mesele sunt poziționate astfel încât să respecte distanța fizică.

Noua terasă dispune de două intrări: una prin incinta Palas Mall, aflată între magazinele Camaïeu și Nissa, iar cea de-a doua se află în zona terasei Czech It Out, din parcul Palas. Ambele căi de acces sunt semnalizate corespunzător, pentru ca tu să ajungi la noua locație cât mai ușor.

Cu peste 30 de mese și cu o capacitate de peste 140 de locuri disponibile, noul spațiu amenajat în aer liber este locul unde îți poți petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii sau colegii. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă.

Siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: