O noua sesiune de cursuri de limba franceza

Institutul francez Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie-iunie 2012. Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF / DALF) care atesta capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la Institutul francez Iasi testele internationale TEF / e-TEF, TEFaQ / e-TEFaQ. Urmatoarea sesiune de examene DELF / DALF (adulti) va avea loc pe 21 si 22 aprilie 2012 (inscrieri pana pe 13 aprilie 2012).

Cursurile oferite de Institutul francez Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant. Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

IMPORTANT !!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.
Cursurile „à la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima.
Institutul francez Iasi organizeaza si cursuri de limba romana pentru straini!

EXAMENELE DELF/DALF
Examenele DELF/DALF sunt destinate tuturor celor care doresc sa-si valideze competentele lingvistice in conformitate cu nivelurile descrise de Cadrul European Comun de Referinta pentru limbile straine, studentilor care doresc burse de studiu in Franta si persoanelor care doresc un atu in plus in cariera.

IMPORTANT !!! Elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai sustin evaluarea la limba franceza din cadrul examenului de bacalaureat national.
De asemenea, elevii claselor cu profil bilingv franceza care au diploma DELF B2 nu mai sustin proba specifica de franceza din cadrul examenului de bacalaureat.

URMATOAREA SESIUNE DE EXAMENE DELF / DALF:
• DELF / DALF (adulti): 21-22 aprilie 2012 (inscrieri pana pe 13 aprilie 2012)

INSCRIERILE LA CURSURI SI EXAMENE SE FAC LA SEDIUL INSTITUTULUI FRANCEZ IASI:
• Luni: 09.00-12.00, 13.00-18.00
• Marti-Vineri: 09.00-20.00
• Sambata: 08.00-14.00
Institutul francez Iasi este inchis duminica si de sarbatorile legale din Franta si Romania.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: