O noua sala de lectura, deschisa permanent la BCU Iasi

BCU Iași pune la dispoziția cititorilor o nouă sală de lectură și 8 cabinete individuale de studiu, care vor fi deschise permanent!

Începând cu data de 20 februarie 2017, BCU Iași pune la dispoziția cititorilor săi un nou spațiu de lectură şi studiu, care va fi deschis permanent. Acesta se află în sediul central, la parter, și include o sală de lectură cu 35 de locuri, cu acces gratuit, şi 8 cabinete individuale de studiu, ce pot fi închiriate pe zi sau pe săptămână.

Accesul la cabinetele individuale de studiu se face prin noua sală de lectură, iar rezervarea acestora se realizează prin intermediul calendarului pus la dispoziție, pe site-ul instituției, la secțiunea Servicii, Sală de lectură şi cabinete individuale de studiu deschise permanent.

Cabinetele individuale sunt dotate cu birou, scaun, prize, Wi-Fi. Sala de lectură și cabinetele individuale de studiu pot fi frecventate doar de utilizatorii care au permis de bibliotecă vizat pe anul în curs.

TARIFE

Tarifele pentru închirierea cabinetelor individuale de studiu sunt de 20 lei/ 24 ore, respectiv, 100 lei/ 7 zile consecutive.  Taxa corespunzătoare perioadei rezervate se plătește la Biroul Permise (sediul central, parter).

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: