O noua librarie Humanitas la Iasi

Grupul Humanitas va invita marti, 12 aprilie, de la ora 16.00, la deschiderea librariei Humanitas din strada Lapusneanu, a 16-a librarie Humanitas si, totodata, a treia librarie Humanitas din Iasi. La eveniment vor participa prof. dr. Gheorghe Popa, prorector Universitatea „Al. I. Cuza“, prof. dr. Eugen Munteanu si Gabriel Liiceanu.

Evenimente culturale, promotii si editii de colectie

Proaspat inaugurata, libraria isi propune sa devina la scurt timp dupa infiintare un spatiu desemnat artelor si dialogului interdisciplinar, unde fiecare cititor va fi intampinat cu o oferta culturala conceputa pe placul sau. Pentru a celebra deschiderea, evenimentul de deschidere va fi urmat de un program cultural pregatit special de reprezentantii librariei:

Marti, 12 aprilie
Ora 16.00
Cuvant inainte rostit de prof. dr. Gheorghe Popa, prorector Universitatea „Al. I. Cuza“, prof. dr. Eugen Munteanu si Gabriel Liiceanu
Ora 17.00
Recital de muzica de camera sustinut de Cvartetul Cantabile, sub indrumarea prof. Constantin Stanciu. Vioara I – Irina Mandric Parau, vioara II – Daniela Nita, viola – Ilinca Baiutu, violoncel – Alexandra Elefterescu. Intrare libera.

Miercuri, 13 aprilie
Ora 18.00
Primul eveniment realizat in cadrul „Serilor de teatru in vitrina“, o adaptare libera dupa Samuel Beckett si Matei Visniec. Un spectacol Teatrul Ludic. Intrare libera.

Vineri, 15 aprilie
Intre ora 19.00 si 23.00 va avea loc Noaptea cartilor deschise, un eveniment cu traditie in librariile Humanitas. In acest interval orar se va acorda o reducere 10 % pentru orice carte cumparata din portofoliul a peste 300 de edituri.

BONUS 1: Cititorii sunt intampinati cu cateva titluri in editie limitata, cu autografele unor autori ca ASR Principesa Margareta a Romaniei, Ioana Parvulescu si Mircea Cartarescu.

BONUS 2: Editura Rao primeste noii cititori ai librariei cu o reducere de 10% pentru orice titlu Rao, pana la finele lunii aprilie.

BONUS 3: Timp de o saptamana (12 – 19 aprilie), intre ora 10 si 12, fiecare cumparator va primi o cafea din partea librarilor.

Libraria din Str. Lapusneanu pe scurt:

Libraria, din punct de vedere arhitectonic, este un spatiu modern, al transparentei, arh. Johannes Bertleff punctand caracterul franc al designului.
–          Cafenea si librarie cu Internet wireless
–          Un spatiu alternativ pentru desfasurarea evenimentelor culturale (lansari, seri de teatru, concerte, conferinte, expozitii etc.)
–          Cartile a peste 300 de edituri, case de discuri de prestigiu international
–          Sute de titluri la 10 si 15 lei
–          Audiobookuri (carti vorbite)
–          eReadere (cititoare de carti digitale) si tablete multimedia.

P.S. Mentioneaza librarilor acest articol si vei avea sansa sa castigi o tableta EvoTab oferita de Evolio.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: