O noua intalnire a Clubului Amatorilor de Astronomie

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași vă așteaptă sâmbătă, 25 noiembrie 2017, de la ora 17.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), la nouă a întâlnire a clubului de astronomie, în cadrul căreia am pregătit activități adaptate vârstei participanților.

Prin joc, cei mici vor desena, decupa, lipi și învăța despre planeta Pământ. Cei mai mari vor discuta despre știința aplicată în astronomie. Rugăm participanții să fie pregătiți cu un pix, câteva foi de hârtie și un echer. De asemenea, recomandăm familiarizarea cu softurile gratuite Stellarium (pentru PC), Star Chart și/sau Star Portal (pentru dispozitive mobile).

Dacă cerul va fi senin, vom continua cu observaţii astronomice prin telescop de pe spațiul pietonal din fața Primăriei Municipiului Iași.

Participarea la activităţile clubului este gratuită, dar este condiționată de deținerea permisului de intrare la bibliotecă.

Întâlnirile Clubului de astronomie „Lectura stelelor” au loc în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași și se adresează atât începătorilor, cât și celor cu cunoștințe medii de astronomie, care vor să se perfecționeze. Pentru o mai bună comunicare, vă sugerăm să vă înscrieți pe grupul de Facebook www.facebook.com/groups/astroclubiasi.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: